Helsinki

Helsingissä toiminnan sydän on kaupunkiviljely- ja tapahtumakeskus Kääntöpöytä.

Mukaan toimintaan

Tapahtumat

Dodo ry ja Kääntöpöytä järjestävät pienempiä ja isompia tapahtumia ympäri vuoden. Pyrimme siihen, että tapahtumamme ovat maksuttomia. Tapahtumien ohjelma on aina kokonaisuus yhdessä oppimista, uutta tietoa,  kaupunkikulttuuria ja -taidetta sekä tietenkin hauskanpitoa. Tervetuloa mukaan!

Etsimme myös talkoolaisia tuleviin isoon yleisötapahtumiin! Kurkkaa lisätiedot täältä jos haluat esim. kokata, rakentaa esiintymislavoja, toimia ääniteknikkona tai suunnitella tapahtumien visuaalista ilmettä dekotiimissä.

Vain isommat ja toistuvat tapahtumat nostetaan esiin tälle sivulle. Seuraathan infokirjettä, Facebook-tapahtumia ja Instagramia. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat kiinnostuneet!

URBAN DINNER

Joka toinen tiistai, työpajoja/talkoita, keskusteluja ja herkullinen illallinen hävikkiruoasta. Katso tarkemmat tiedot  Facebook-tapahtumasta.

SOMETIIMI

Dodon sometiimissä kaikki voivat oppia uutta ja pääsevät toteuttamaan itseään. Tule mukaan! Katso tarkemmat tiedot  Facebook-tapahtumasta.

Kääntöpöydän kasvihuone on myös tapahtumapaikka.

Useina vuosina innostaneita tapahtumia

Yhteistyönä syntyy parhaita bileitä

10.7.2019, Kääntöpöytä
MYÖS Solarium III – Auxiliarium
Tasa-arvoa klubimaailmassa tavoitteleva Myös- klubi-ja taidekollektiivi järjestävät toisena vuonna peräkkäin meidän kanssamme meneviä bailuja, joissa myös aloittelevat tiskijukat voivat päästä testaamaan taitojaan aidon yleisön edessä.

20.7.2019, Kääntöpöytä
LOCAL DEEP OPEN AIR
Toinen kiertävä tasa-arvoklubi saapuu ekaa kertaa Kääntöpöydälle vaihtoehtoisella koneellisella musiikilla heinäkuun lopussa. Mielenkiinnolla kuunteluun!