Oulu

Dodo ry toimii myös Oulussa ja uudet ideat ja ihmiset ovat tervetulleita!

Lisätietoja Oulun toiminnasta: Harri Kononen,

Kaupunkiviljely-ryhmä viljelee muun muassa Dammisaaren Rapumajalla ja se järjestää viljelyaiheisia talkoita ja muita tapahtumia. Ryhmässä pohditaan ja kokeillaan ruuan viljelyn mahdollisuuksia kaupungissa, sekä aloittelija että konkarit ovat tervetulleita mukaan toimintaan!

Tulossa 2022:

20.8. Hävikkiruokafestivaali
Kysy lisää Minna Sumelius
()

Oulu event picture with two people making food outside

Dammisaare Rapumaja on Oulun Dodon koordinoima kaikille avoin tapahtumapaikka kaupunkilaisille. Siellä sijaitsee myös Dodon viljelmät. Rapumajan toiminnassa ja tapahtumissa halutaan korostaa ympäristöystävällisyyttä ja yhteisöllisyyttä ja että toiminta on kaikille avointa ja maksutonta. Tarkoituksena on tuoda erilaisia ihmisiä yhteen luomaan esimerkiksi matalan kynnyksen tapahtumia, taidetta ja erilaisia kokeiluja.
Ota yhteyttä: rapumaja(at)dodo.org

Craftivismi-ryhmä kokoontuu Oulussa keskustelemaan ja toimimaan käsitöiden ja käsillä tekemisen äärellä. Craftivismi tarkoittaa käsityö(craft)aktivismia. Toiminnan tavoitteena on opetella yhdessä erilaisia kädentaitoja ja kestävämpää kulutusta. Ryhmä seuraa ja pitää yllä keskustelua sosiaalisessa mediassa tekstiiliteollisuuden ja tekstiilin koko elinkaaren ympäristövaikutuksista. Ryhmä järjestää erilaisia työpajoja, mm. polkupyörän huoltoa, vaatteiden korjaamista ja kodin kestotekstiilien valmistamista.

Vertaistuotanto-ryhmässä mietitään yhteisöllisiä tapoja tuottaa tietoa kaikkien saataville ja toteutetaan erilaisia tämän ajatuksen mukaisia projekteja.

Kaupunkisuunnittelu-ryhmässä on tuotettu muun muassa Suistovisio. Tällä hetkellä ryhmä etsii uutta koordinaattoria.

Seuraa Oulun toimintaa Facebookissa Dodo Oulu ja Rapumajaa instagramissa @rapumaja.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
5 months ago

Anyone looking for a part time /full time job PM me. ... See MoreSee Less

5 months ago

Kiitos Ryhmään kuuluvat ... See MoreSee Less

9 months ago

Moi, arvon Ouludodot. Tulen perjantaina Helsingistä Ouluun ja lauantaina ajelen yhden Ukrainaan lahjoitettavan auton etelään. Oiskos jollain kivalla sohva tai patjapaikka niin säästyisi ukrainalaisten rahoja. ... See MoreSee Less