Mikä maailmaa uhkaa? Miten maailma pelastetaan? Mitä sinä voit tehdä maailman pelastamiseksi?

Ympäristöasiat eivät kuulu yhteiskunnan marginaaliin, ne eivät kosketa vain virkamiehiä, poliitikkoja ja kansalaisjärjestöjä. Jokainen meistä joutuu jatkuvasti tilanteisiin, joissa omalla toiminnallaan voi vaikuttaa ympäristön tilaan. Dodon Pikseliähky-projektissa kerätään yleisöltä mielipiteitä ympäristöongelmista.


Yleisöltä saaduista teksteistä Dodo tekee kuva-argumentaatio-teoksia, joilla osallistumme Pikseliähky-tapahtumaan, joka on elektronisen taiteen festivaali www.pixelache.ac. Tämän lisäksi teokset julkistetaan Dodon internetsivuilla.


Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 20 euron lahjakortti Filmifriikki-elokuvaliikkeeseen. Vastausaikaa on 6.3.2005 asti. Kirjoita siis: Mikä maailmaa uhkaa, Miten maailma pelastetaan ja Mitä sinä voit tehdä maailman pelastamiseksi?


Pikseliähky-projekti