Juhannus pyörien!

Kansainvälinen liikkuva ympäristökonferenssi lähtee Helsingistä Pietarin kautta Tallinnaan. Mukana on suomalaisia ja venäläisiä pyöräileviä ympäristöstä kiinnostuneita ihmisiä. Suomenlahden ympäriajolla haluamme kiinnittää huomiota pyöräilyyn ekologisena kulkuneuvona ja tulevaisuuden matkailumuotona. Tule Sinä kannustamaan meitä matkaan ja tee kanssamme päiväretki Porvooseen, yöretki Pernajan Isnäsiin tai saata meitä muutama kilometri!

Tapaamme lauantaina 25.6. Helsingin Senaatintorilla klo 9.45. Lähtö Senaatintorilta klo 10.00


Matkalla on mahdollisuus ihailla maisemia, keskustella samanhenkisten ihmisten kanssa ja nauttia Suomen kesästä. Pidämme matkalla muutaman hengähdys- ja evästauon. Porvoossa matkaamme voi liittyä klo 16 Vanhankaupungin laidalta, Rihkamatorin parkkipaikalta Mannerheimintien ja Välikadun kulmasta.


Porvoo

Nautimme herkullista luomuillallista ja yövymme Labbyn Kaarnarannassa
Isnäsissä. Ruokailu ja yöpyminen maksavat 30 euroa, muuten osallistuminen on ilmaista.

Kaarnaranta