Kaupunkikävelyllä tutustutaan kestävään muotoiluun

Dodon Urbaani-ilta lauantaina 11.8. klo 16 -> Kaupunkikävelyä kestävän muotoilun perässä Helsingissä: Freda-Uudenmaankatu-Mansku!

Dodon urbaanilla kaupunkikävelyllä tutustutaan kestävään muotoiluun. Kävelykierroksella tehdään ikkunaostoksia, katsellaan sisään pikku liikkeisiin ja tavataan muotoilijoita ja käsityöläisiä. Matkalla selviää millaisia tuotteita voidaan kutsua ekologisesti kestäviksi? Entä voidaanko muotia tuottaa oikeasti ekologisesti kestävällä tavallä

Lähtö kävelylle tapahtuu Helsingin Viiskulmasta lauantaina klo 16. Kierros aloitetaan Seccosta, jossa muotoilija ja kuvataiteilija Aki Kotkas esittelee työtään. Sitten jatketaan ihanalle Uudenmaankadulla, jolla tutustutaan ekomyymälöinäkin itseään pitäviin putiikkeihin nimeltä Lux ja Myymälä2. Matkalla kurkistetaan Design foorumin nuorten suunnittelijoiden näyttelyä ja kierros päätetään Mannerheimintien Mereijaan. Kävelyn antia sulatellaan ravintola Korjaamolla.

Aika: lauantai 11.8. alkaen klo 16
Aloituspaikka: Viiskulma Fredrikinkadun ja Pursimiehenkadun risteys
Lopetuspaikka: Ravintola Korjaamo

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Pauliina Jalonen, pauliina.jalonen [at] dodo.org, puh. 040 848 8753