HAKU PÄÄTTYNYT: Dodo ja Dodo HYY etsivät tiedotusgurua Megapolis 2022 -tapahtumalle

Haluatko saada palkkaa ja olla mukana syksyn kiinnostavimman ja suurimman ympäristötapahtuman järjestelyissä? Tule 13.10 Vanhalla ylioppilastalolla järjestettävän Megapolis 2022 -tapahtuman tiedotusguruksi.

Dodo on Suomen urbaanein ympäristöjärjestö, joka järjestää nyt toista kertaa vuoden kiinnostavimman ympäristöaiheisen yleisötapahtuman Helsingissä. Lauantaina 13.10. Vanha ylioppilastalo Helsingin ytimessä täyttyy kiinnostavista ja yllättävistä puheenvuoroista. Mitä Kirsi Piha kuluttaa ja miksi Tuomas Toivonen haluaa keskustaan suuria talojä Illan klubilla kerrotaan tarinoita urbaanilla iltanuotiolla ja tanssitaan suurkaupunkien rytmeissä. Katso tapahtuman tämän hetken meiningit: www.megapolis2022.org.

Megapolikselle etsitään nyt tiedotusgurua, joka on vastuussa tapahtuman tiedotuksesta tiedotusvälineille. Tiedotusgurun tehtävänä on säännöllinen yhteydenpito eri medioihin ja juttuideoiden tuottaminen yhdessä muun projektiryhmän kanssa. Gurun mielestä Megapolis 2022 -hankken täytyy olla kiinnostava ja viileä juttu, sillä tehtävänä on vakuuttaa siitä niin toimittajat kuin muutkin kiinnostuneet. Tehtävä ei liene kovin hanakala, sillä tilaisuuden avaa omalla kulutuspuheenvuorollaan tasavallan presidentti Tarja Halonen ja Suomen Kuvalehti on yksi Megapolis-tapahtuman pääyhteistyökumppaneista.

Gurulla ei tarvitse olla erityistä koulutusta tehtävään, mutta kiinnostus aihepiiriä kohtaan ja kokemus tiedotusvälineiden kanssa toimimisesta ovat tärkeitä. Guru tekee työnsä Dodon toimistolla Helsingin Kruunuhaassa. Tehtävä on puolipäiväinen ajalla 13.9.-16.10. ja siitä maksetaan 1000 euroa palkkaa.

Vapaamuotoinen hakemus ja ehdotuksesi kiinnostaviksi juttuaiheiksi Megapolis 2022 -tapahtumasta tulee toimittaa 21.8. mennessä sähköpostitse osoitteeseen tuuli.kaskinen [at] dodo.org. Samasta osoitteesta tai numerosta 050 5149752 saat lisätietoja.