Löydä sisäinen sankarikuluttajasi

Tuotewiki -projektin avoin tutustumistilaisuus Dodon toimistolla maanantaina 4.2. klo 18

Tuotewiki on kuluttamisen tietosanakirja ja keskusteluareena, jota toteutetaan yhteisöllisesti. Vastuulliset kuluttajat jakavat tietoaan tuotteiden ympäristövaikutuksista ja vaikkapa lempireseptejään.

Tuotewikisukeltaa kulutuksen monisyiseen maailmaan: hyvät ja monipuoliset tiedot tuotteista helpottavat jokaisen valintoja, haluatpa sitten tietää onko espanjalaisen tomaatin hiilijalanjälki pienempi kuin suomalaisen kasvihuonetomaatin, tai mikä on öljyssä uiskentelevan tonnikalan ravintosisältö.

Olet tervetullut tuomaan omat mielipiteesi ja ideasi mukaan Tuotewikin kehittämiseen. Osallistua voi monin tavoin, vaikkapa suunnittelemalla, keskustelemalla tai toteuttamalla. Avoin tutustumistilaisuus maanantaina 4.2. klo 18 Dodon toimistolla Kruununhaassa, Vironkatu 5.

 

Lisätietoja: www.tuotewiki.fi

Projektikoordinaattori
Topias Siren

p.050 354 9582