Urpon urbaanivaellus Turussa

Tervetuloa hyvän tuulen ja parhaan keskustelun tähdittämälle kaupunkivaellukselle!

Turussa perinteisesti järjestettävä urbaanivaellus Urpo starttaa tänä vuonna Hirvensalon sillalta sunnuntaina 25.5.2008 klo 11. Ohjelmassa Hirvensalon saaren ympäri kävely; matkan varrelta löytynee ainakin länsirannan kulttuurimaisemaa, itäpuolen kiihkeää uudisrakentamista, meren ääniä ja lehdenmuotoinen talo.

Mukaan kannattaa tulla, vaikka ei olisikaan Dodon tai Hirvensalon tuttu. Vaikka kävelyä tulee reipas määrä, niin hyvässä seurassa matka taittuu lähes huomaamatta. Mukaan kannattaa ottaa ainakin mukavat kengät ja eväät. Kävelyn jälkeen päädymme Uittamon uimahalliin saunomaan.

Voit liittyä seuraan matkan varreltakin, mihin aikaan vaan.

Lisätietoja antaa Tea Tönnov, puh. 044 526 9073, .