Dodo etsii tiedotusgurua Megapolis 2023 -tapahtumalle

Dodo ry ja Dodo HYY ry etsivät OSA-AIKAISTA TIEDOTUSGURUA Megapolis 2023 -tapahtumalle

Dodo on Suomen urbaanein ympäristöjärjestö, joka järjestää nyt kolmatta kertaa Megapolis-festivaalin Helsingissä. Tapahtuman teema on tänä vuonna Onnelliset kaupungit. Lauantaina 27.9. Vanha ylioppilastalo kaupungin ytimessä täyttyy kiinnostavista ja yllättävistä puheenvuoroista. Kutsuttuna on niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin suurnimiä. Katso viimevuoden meiningit osoitteesta www.megapolis2022.org.

Megapolikselle etsitään nyt tiedotusgurua, joka on vastuussa tapahtuman tiedotuksesta tiedotusvälineille. Tiedotusgurun tehtävänä on säännöllinen yhteydenpito eri medioihin ja juttuideoiden tuottaminen yhdessä muun projektiryhmän kanssa. Gurun mielestä Megapolis 2023 -hankken täytyy olla kiinnostava ja viileä juttu, sillä tehtävänä on vakuuttaa siitä niin toimittajat kuin muutkin kiinnostuneet.

Gurulla ei tarvitse olla erityistä koulutusta tehtävään, mutta kiinnostus aihepiiriä kohtaan ja kokemus tiedotusvälineiden kanssa toimimisesta ovat tärkeitä.

Guru tekee työnsä Dodon toimistolla Helsingin Kruunuhaassa. Tehtävä on puolipäiväinen ajalla 11.6.-25.6. (tai sopimuksen mukaan) ja 29.8.-29.9. ja siitä maksetaan 1500 euroa palkkaa.

Vapaamuotoinen hakemus ja ehdotuksesi kiinnostaviksi juttuaiheiksi Megapolis 2023 -tapahtumasta tulee toimittaa 6.6. mennessä sähköpostitse osoitteeseen tuuli.kaskinen [at] dodo.org. Samasta osoitteesta tai numerosta 050 514 9752 saat lisätietoja.