Malilaiset ympäristötoimijat piirsivät sarjakuvia työstään

MFC Nyetaa -ympäristöjärjestön työntekijät piirsivät opettavaisia seinäsarjakuvia viime vuoden marraskuussa Bamakossa. Vaikka useimmat heistä eivät olleet aiemmin piirtäneet juuri lainkaan, lähtivät he rohkeasti mukaan työpaikalla järjestettyyn sarjakuvatyöpajaan. Pienen harjoittelun jälkeen syntyi omaperäisiä ja innostavia sarjakuvia tärkeistä aiheista. Malilaisen järjestön työntekijät olivatkin innostuneita käyttämään vastaisuudessa sarjakuvaa työssään, jossa ympäristökysymyksistä tiedottaminen on keskeistä. Työpajan veti Dodon Sinsibere-hankkeen toimija Heidi Leino, joka on vetänyt sarjakuvapajoja suomalaisille nuorille Nuorten Akatemian ja Maailman sarjakuvat ry:n hankkeessa.

Tutustu ruohonjuurisarjakuvaan ja sen metodeihin World Comics -sivustolla.

 

Klikkaamalla sarjakuvaa sitä voi katsella suurempana.