Dodolle valittiin uusi hallitus vuodelle 2012

Uudella ylioppilastalolla lauantaina pidetty syyskokous valitsi yhdistykselle hallituksen vuodeksi 2012. Dodon hallituksen muodostavat kymmenen dodolaista. Edellisen vuoden hallituksesta valittiin uudelle kaudelle Merja Nevala, Merja Nurmela, Lotta Suistoranta, Jaakko Lehtonen, Saija Vuola ja Titta Lassila. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Marttiina Rantala, Maria Nordlund, Suvi Kukkonen ja Jaakko Hannula.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Lotta Suistoranta, varapuheenjohtajaksi Merja Nevala ja sihteeriksi Saija Vuola. Dodon sisällöllisenä teemana vuonna 2012 on Tekijöiden Kaupungit. Jäsenkokouksen hyväksymä toimintasuunnitelma vuodelle 2012 on luettavissa myöhempänä ajankohtana tällä sivustolla.

Voit seurata Dodon ajankohtaisia kuulumisia myös Dodon Facebook-sivun kautta. Dodon kulloisenkin vuoden hallituksen yhteystiedot löydät täältä.