Uusi järjestösihteeri esittäytyy

Dodo on palkannut uudeksi järjestösihteeriksi kestävyystieteilijä Milka Keinäsen. Keinänen hoitaa järjestön hallinnollisia tehtäviä kehityspäällikkö Malm Nordlundin jäädessä vanhempainvapaalle.

Kuva/image: Niina Onkamo

”Moi! Olen Milka, tuore kestävyystieteiden maisteri ja humaani maailmanparantaja. Olen toiminut useissa eri järjestöissä koordinointitehtävissä, feissarina, leirien ja tapahtumien järjestäjänä sekä luottamustoimissa, ja sydämeni sykkii yhdessä tekemiselle. Luovuus on minua liikuttava voima, ja käytänkin vapaa-aikani erinäisiin musiikki- ja leffaprojekteihin.

Erityinen kiinnostuksenkohteeni on kestävät ruokajärjestlmät, joihin erikoistuin osana opintojani. Ilmaston, luontokadon ja ruoantuotannon suhde, kaupunkiviljely ja agroekologia resonoivat kovasti, minkä vuoksi on aivan huippua päästä työskentelemään Dodossa! Minua pääsee näkemään Kääntöpöydän kaupunkiviljelykuvioissa, Urban Dinner -tapahtuman järjestelyissä sekä Typpilaakso-yhteistyöskentelytilalla pörräämässä.

Minuun saa ottaa rohkeasti yhteyttä kaikkeen Dodon hallinnolliseen puoleen liittyvässä! Olen myös aina innokas suunnittelemaan ruokajärjestelmävallankumousta hyvien tyyppien kanssa”.

****

New Secretary of the Organization

Dodo has hired sustainability scientist Milka Keinänen (they/them) as the new secretary of the organization. Keinänen will take over the organisation’s administrative duties while Malm Nordlund, Development Manager, goes on parental leave.

”Hi! I am Milka, a recent Master of Sustainability Sciences and a humane world healer. I have worked in a number of different organizations in coordination roles, as a fundraiser, organizer of camps and events, and my heart beats for doing things together. Creativity is my driving force and I spend my free time working on music and film projects.

My particular interest is in sustainable food systems, in which I specialized as part of my studies. The relationship between climate, nature loss and food production, urban farming and agroecology resonates a lot, which is why it is amazing to get to work at Dodo! You can see me in the urban farming events at the Turntable, in the arrangements for the Urban Dinner, and the Nitrogen Valley collaboration space.

Feel free to contact me for anything related to the administrative side of Dodo! I am also always up to planning a food system revolution with good people”.