Nyt kannattaa liittyä Dodon jäseneksi!

Kun liityt Dodoon uutena jäsenenä syyskuun aikana, maksat samalla vuoden 2001 jäsenmaksun.

Lisäksi saat jäsenyyden mukana tänä vuonna kotiisi vielä yhden uuden Drontin (jäsenlehti) sekä yhden aiemman numeron. Lisäksi saat ensi vuonna kirjamaisemmaksi muuttuvan Drontin ja jäsentiedotteet. Tämä lysti, joka tukee Dodon toimintaa ensiarvoisesti, maksaa siis vain 50 mk.

Vaihtoehtoisesti voit tilata samalla kertaa halutessasi Tulevaisuuden ympäristöteot -kirjan pilkkahintaan 50 mk. Eli 100 markalla saat jäsenyyden loppuvuodeksi ja ensi vuodeksi sekä loistavan kirjan hyllyysi. Kirjassa on 15 johtavan eri alojen mielipidevaikuttajan näkemys maailman menosta ja tilasta. Mukana mm. professori Anto Leikola, kansanedustaja Sirpa Pietikäinen ja filosofi Juhani Pietarinen.

Tämä todella kannattaa! Siirry siis Dodon jäsenyys-sivulle.