MOCT – Silta

Dodo julkaisi lokakuun 2000 alussa toisen numeron venäläis-suomalaista MOCT-Silta ympäristölehteä. Lehti käsittelee energiakysymyksiä Suomessa ja Luoteis-Venäjällä.

Numerossa kerrotaan, miten Venäjän oikeuslaitos sivuutti ydinvoimavastaisen kansanäänestyksen Kostromassa. Entä miten etenevät energiansäästöhankkeet Venäjällä – tai mikä on Venäjän tuulivoimapotentiaali? Suomalaiset ja venäläiset kirjoittajat arvioivat muun muassa energiantuotannon poliittisuutta sekä Venäjän ja Suomen energiastrategioita.

Lehti on toimitettu yhteistyössä Suomen luonnonsuojeluliiton ja kahden pietarilaisen ympäristöjärjestön, Green Worldin ja Teian kanssa. Ensimmäinen, vuonna 1999 julkaistu numero käsitteli ympäristöliikettä Suomessa ja Venäjällä.

Lehteä voi tilata osoitteesta . Lehden tekstit löytyvät myös Internetistä osoitteesta http://www.moct-silta.net.ru/.

Yhteyshenkilö:

Joonas Pörsti