Päästöt puihin vai puhdasta energiaa?

Ilmastonmuutokseen liittyvä yleisötilaisuus ke 27.9. klo 17.00

Dodo järjestää Turussa keskiviikkona 27.9.2000 Suomen energiantuotannon ratkaisuja ja ilmastonmuutoskeskustelun uusia tuulia käsittelevän yleisötilaisuuden Päästöt puihin vai puhtaampaa energiaä. Tapahtuma pidetään Kulttuurikeskuksen Sinisessä huoneessa (Vanha Suurtori 5) klo 17-19. Paneelikeskustelussa on mukana kolme energiantuotantoratkaisuja eri puolilta katsovaa asiantuntijaa: energiapoliittinen asiamies Jouni Punnonen Teollisuuden ja työnantajien keskusliitosta, laatupäällikkö Timo Miettinen uusiutuvien energiamuotojen käyttöä kehittäneestä ABB:stä ja kampanjavastaava Harri Lammi Greenpeace-kansalaisjärjestöstä. Yleisöllä on mahdollisuus esittää tilaisuudessa asiantuntijoille kysymyksiä. Tilaisuus on maksuton.