Hifi

Dodona Combo ja Dodo esittelevät:

HIFI

– korkean luotettavuusluokan jäsennettyä dataa maailman tilasta

– Hifi tarkoittaa erään sivistyssanakirjamääritelmän mukaan ”äänentoistoa, joka tyydyttää kriittistäkin kuulijaa”. Siitä tässäkin on kyse: ei niinkään uutta tietoa tuottavasta hankkeesta, vaan jo olemassa olevan, luotettavan tutkimustiedon ja maailman tapahtumien korkeatasoisesta koostamisesta ja julkaisemisesta erilaisilla foorumeilla

– Liity ”nautintaoikeuksien haltijaksi” sähköpostilistalle, josta saat pari kertaa kuukaudessa esimakua koosteista (lähetä otsikoton viesti osoitteeseen , niin liität lähetysosoitteesi automaattisesti listalle).

– Voit halutessasi tulla mukaan myös toteuttavaan työryhmään tai kommentaattoriksi (hanke kaipaa luonnollisesti lisää korren kantajia, ota yhteys: ).

Maailman ja planeettamme tilaa koskettava uutisvyöry hautautuu jäsentämättömänä sietämättömäksi mössöksi, johon on vaikea tarttua. Monet oleelliset tapahtumat jäävät huomiotta: esim. kuluvan toukokuun aikana Vladimir Putin on lakkauttanut Venäjän ympäristöhallinnon ja Brasilian hallitus on päättänyt vähentää suojellun sademetsän aluetta merkittävästi.

Disinformaatio ja intressiryhmien vääntö vääristävät ja muokkaavat yksityiskohtia tai kokonaisuuksia entisestään.

Siis vielä kerran: liity HIFI listalle ja pysy ajan tasalla!

Lähetä otsikoton viesti osoitteeseen , niin liität lähetysosoitteesi automaattisesti listalle.

————————————————-
H I F I
— ”wouldn’t miss this for the world!”
————————————————-