Miss Utopia-tulevaisuuden kaupunkien kauneuskilpailu 18.-20.10. 2000

Cafe9-projektiin kuuluvassa kilpailussa kuusi eri alan joukkuetta kilpailee kauneimmasta kaupunkiutopiasta. Perjantaina 20.10. joukkueet esittelevät ehdotuksensa, joista voittajan ratkaisevat paikan päällä oleva tuomaristo ja yleisö tekstiviestiäänestyksellä. Miss Utopia -kilpailu huipentuu club9.netiin, jossa dj:t eri kaupungeista soittavat yhteen.

Suomalaiset kaupunkisuunnittelijat, ympäristöaktivistit, konsultit, filosofit, taiteilijat ja uusmediaihmiset käyttävät kansainvälisiä verkostojaan löytääkseen parhaan ja kauneimman ratkaisun kaupunkilaisuuden suurimpiin ongelmiin.

Joukkueet esittelevät kilpailutyönsä perjantain finaalissa kello 19 alkaen. Yleisöllä on mahdollisuus seurata kilpailua paikan päällä Lasipalatsissa, Aluetelevisio ATV:llä tai osoitteessa cafe9.net. Suosikkiaan voi äänestää tekstiviestillä. Äänestysohjeet osoitteessa www.utopiat.com. Voittaja ratkaistaan yleisön ja tuomariston yhteispisteiden perusteella. Tuomaristoon kuuluvat mediatieteen professori Mauri Ylä-Kotola, taiteilija Teemu Mäki ja estetiikan professori Pauline von Bonsdorff.

17- Tehtävänasettelu
20-21 estetiikan professori Pauline von Bonsdorffin alustus kaupunkilaisusta
utopioista, keskustelua
To 19.10.
18-20 Joukkueiden työskentelyä
20-21 yleisökeskustelu
Pe 20.10.
18-19 Kilpailun viralliset avajaiset
19-20.30 Miss Utopia -kilpailu
21- club9.net: block party for the 21st century

Perjantai-illan klubille voi varata lippuja osoitteesta . Koko Miss Utopia -kilpailua voi seurata osoitteessa cafe9.net.

Miss Utopian toteuttaa Dodona Combo -keskusteluprojekti. Kilpailu toteutetaan yhteistyössä Helsingin kaupungin, Helsingin kulttuurikaupunkisäätiön, Helsingin yliopiston, ViSiOn, ATV:n ja Suomen Sokerin kanssa.

Lisätiedot
www.utopiat.com
ja
tuottaja Nina Tuukkanen
nina.tuukkanen [at] dodo.org
0400 889 475