Mitä tapahtuu Makasiineille?

Töölönlahden lähestyvä asemakaavapäätös on yksi viime vuosien eniten keskustelua herättäneistä kunnallispoliittisista kysymyksistä Helsingissä. Asia on moniulotteinen ja sisältää lukuisia vaikeasti ratkaistavia kysymyksiä. Argumentteja on heitelty puoleen jos toiseenkin.

Ehkä eniten keskustelua on herättänyt VR:n makasiinien kohtalo. Ikävä kyllä harvassa ovat olleet tilaisuudet, joissa olisi monipuolisesti ja tasapuolisesti tuotu esiin erilaisia näkemyksiä makasiinien ja niiden paikan merkityksestä ja mahdollisuuksista Helsingissä. Tämän vuoksi Oranssi ry, Dodo HYY ry ja ProMakasiinit haluavat vielä kerran nostaa asian pöydälle!

Asiantuntijat ja poliitikot kohtaavat. Tule kuuntelemaan ja lausumaan oma mielipiteesi!

”MITÄ TAPAHTUU MAKASIINEILLE?” Tiistaina 8.1.2002 klo 18.00 alkaen VR:n makasiinien pohjoisen hallin studiotilassa (käynti sisäpihalta).

Ohjelma


Alustukset


Mikko Härö, Museovirasto: Makasiinien kulttuurihistoriallinen arvo
Arkkitehti Pekka Lehtinen, Arkkitehtitsto Livady: Makasiinien käyttö ja kunnostus


Keskustelu


Arkkitehti Mikael Sundman, Kaupunkisuunnitteluvirasto
tutkija Panu Lehtovuori
Otto Lehtipuu, Vihreät
Harry Bogomoloff, Kok.
Osku Pajamäki, Dem.
Keskustelua johtaa Aleksi Neuvonen, Dodo ry