Ilmari-ilmastonmuutostiedotushanke käynnistyy

Dodo käynnistää Nuorten Akatemian, Luonto-Liiton ja Maan ystävien kanssa yhteisen ilmastonmuutostiedotushankkeen, jonka tarkoituksena on lisätä ilmastonmuutostietoutta ja –keskustelua yläasteilla ja lukioissa. Hankkeessa tehdään kouluvierailuja sekä rakennetaan tietopankki, josta opiskelijat voivat hakea ilmastonmuutokseen liittyvää tietoa ja etsiä projekti-ideoita toteutettavaksi osana opetusta.Dodon erityisenä vastuualueena hankkeessa on koulukäyntien suunnittelu ja kävijöiden koulutus. Meidän on siis pohdittava, miten ilmastonmuutostietous parhaiten saavuttaa teinikohderyhmämme? Millaisia metodeja kouluvierailuilla kannattaa käyttää? Millaisesta materiaalista oppilaat ovat kiinnostuneet?Tule mukaan toteuttamaan käytännöllistä hanketta, jonka tarkoituksena on sisällöllisen asiantuntemuksemme popularisointi ja tiedottaminen yläastelaisille ja lukiolaisille. Voit olla kiinnostunut pedagogiikasta, mutta tärkeintä on, että haluat levittää tietoa ilmastonmuutoksesta ja olla aktiivisesti mukana konkreettisessa materiaalin valmistelussa ja käyntien suunnittelussa.Lisätietoja hankkeesta saat allekirjoittaneelta, jolle voit myös ilmoittautua, mikäli et pääse avaustilaisuuteen, mutta olet kiinnostunut olemaan mukana jatkossa.Tervetuloa!Aika: keskiviikko 26.3. klo 18
Paikka: Dodon toimisto, Vironkatu 5, HelsinkiLisätietoja:
Tuuli Kaskinen
puh. 050 5149752