Dodon jaostopäivä ja bileet Helsingissä 22.3.

Tervetuloa jaostopäivään!

Lauantaina 22.3. kokoonnutaan viettämään Dodo- Tulevaisuuden elävä luonto ry:n jaostopäivää vanhalle ylioppilastalolle klo 11 alkaen. Päivän päättävät Tampere-teemaiset Dodo-bileet Magito-studiolla makasiineilla, joihin myös olet lämpimästi tervetullut! Ohessa päivän ohjelma.


——————————————————-


DODON JAOSTOPÄIVÄN 22.3. PÄÄTTEEKSI DODO-BILEET!

Bileet klo 20.30 alkaen VR:n Makasiineilla, eteläisen makasiinin päädystä löytyvällä Magito-studiolla (katuosoite Mannerheimintie 13 A 14). Luvassa huikeita taide-elämyksiä – kuten Dodo-DJ:t – sekä tasokasta seuraa, ruokaa ja juomaa.

Illan teemana on rajattomien mahdollisuuksien ”Tampere”. Olet lämpimästi tervetullut, myös hyvän ystävän seurassa. Nysse tulee, mää viittaan!


——————————————————-


Muuta jaostopäivän ohjelmaa:


11.00 Kokoontuminen Vanhan yo-talon BeerCafén kabinettiin ”Valkoinen sali”.

11.15 Tervetuloa jaostopäivään

11.30 Dodon teemojen esittely

12.00 Paikallaolijoiden esittelykierros

12.15 Ajankohtainen kutsuvieras (varmistuu myöhemmin)

13.00 Tietoa järjestön nykytilanteesta

13.30-14.15 Lounas Kaivopihan Unicaféssa

14.20 Jaostojen esittely

14.40 Jaostotyöskentelyä


Jaostopäivä päättyy viimeistään kello 18, jolloin alkaa Dodo – Tulevaisuuden
elävä luonto ry:n kevätkokous samassa paikassa. 


——————————————————-
Haluatko päästä vaikuttamaan Dodon toimintaan? Kiinnostavatko sinua erityisesti talouskysymykset tai keskustelupiirien kehittäminen? Vai haluaisitko kenties päästä esittelemään Dodoä Jaostossa pääset vaikuttamaan juuri sinua kiinnostavaan osaan Dodon ydintukirankaa ja kartutat myös yleistä järjestöosaamistasi.

Mitä ovat jaostot? Jaostojen tärkein tehtävä on tukea Dodon toimintaa kuten projekteja ja keskustelupiirejä. Jaostot toimivat osana Dodon keskushallintoa ja niitä on neljä: esittely-, tiedotus-, talous- ja keskustelupiirijaostot.

Mihin jaostoon hakisin? Tällä hetkellä haemme erityisesti lisää toimijoita talous- keskustelupiiri ja esittelyjaostoihin. Kuhunkin jaostoon valitaan sen toimenkuvasta riippuen n. 5-7 ihmistä. Eri jaostoihin tutustut parhaiten lukemalla ensin alla olevan esittelyn ja ottamalla sen jälkeen yhteyttä suoraan jaoston yhteyshenkilöön. Jos haluat mukaan jaostotoimintaan ilmoittaudu jaoston yhteyshenkilölle mahdollisimman pian.

Tässä neljän jaostomme esittely:

Esittelyjaosto
Esittelyjaosto vastaa Dodon näkyvyydestä esittelytilanteissa ja rekrytoi
ihmisiä avoimiin toimiin. Lisäksi esittelyjaosto tukee projekteja niiden
rekrytointihankkeissa. Jaoston yhteyshenkilö on Johanna Helmivirta.

Keskustelupiirijaosto
Keskustelupiirijaosto tukee keskustelupiirejä ja koordinoi uusien perustamista. Lisäksi jaosto kouluttaa keskustelupiirien vetäjiä, suunnittelee ryhmien rahoitusta ja kokoaa Dodon syksyisin ilmestyvän opinto-oppaan. Jaoston yhteyshenkilönä toimii Niko Lipsanen.


Talousjaosto
Talousjaosto seuraa järjestön taloudellista tilannetta ja koordinoi rahoituksen hankintaa. Lisäksi jaosto osallistuu budjetin valmisteluun ja avustaa rahoituskysymyksissä sekä etsii aktiivisesti uusia rahoitusmahdollisuuksia. Jaoston yhteyshenkilö on Jari Hynynen.

Tiedotusjaosto
Tiedotusjaosto koordinoi tiedotusta sen kaikilla osa-alueilla. Sen tehtäviin kuuluu mm. tiedotuksen suunnittelu ja ohjeistus sekä projektien tukeminen tiedotusasioissa. Myös ulkoinen tiedotus ja Dodon mainostamisen suunnittelu ovat osana jaoston toimintaa. Lisäksi jaosto tukee ja osallistuu järjestön julkaisutoimintaan. Jaoston yhteyshenkilönä toimii Mirja Nissinen.