Sinsibere esittäytyy Happihuoneella 28.6. klo 15


 28.6. klo 15 puhutaan Dodo ry:n Sinsibere-projektista, joka on naisten toimeentulomahdollisuuksia parantava kehitysyhteistyöprojekti. Se sijoittuu pieniin kyliin Malissa, Länsi-Afrikassa. Heidi Leino vieraili Malissa ja tulee nyt kertomaan kokemuksistaan projektikylissä. Hän näyttää valokuvia ja kertoo projektista, kylistä ja paikallisista elämäntavoista.


Tapahtumapaikka, Happihuone, sijaitsee Töölönlahden rannassa, n. 400 m rautatieasemalta, junaradan tuntumassa. Sinne löydät helpoimmin seuraamalla radan länsipuolta kulkevaa kevyen liikenteen väylää. Happihuone on kierrätyslasista rakennettu kasvihuone tien varressa.


Tervetuloa myös seuraaviin Dodo Happihuoneella tapahtumiin, joiden ajat ja aiheet ovat:


to 3.7. klo 18-20 – Manombo  –> peruttu!
to 10.7. klo 18-20 – Kaupunki
la 26.7. klo 15-18 – Vesi