Dodolle uusi hallitus ja jaostojen puheenjohtajat vuodeksi 2004

Viime viikonloppuna kokoontunut Dodon vuosikokous valitsi vuoden 2004 hallitukseen kahdeksan jäsentä ja neljä varajäsentä. Lisäksi valittiin järjestön hallintoa tukevien jaostojen puheenjohtajat.

Dodon puheenjohtajaksi kolmannelle kaudelle valittiin yksimielisesti helsinkiläinen Johanna Sinkkonen. Varapuheenjohtajana jatkaa Kaisa Mattila. Uusina jäseninä hallitukseen nousivat sihteerin tehtävät vastaanottanut Sami Keto Lahdesta, Tuomas Hakala ja Saara Tveit Helsingistä ja Tea Tönnov Turusta. Lisäksi hallituksen jäseninä jatkavat Johanna Helmivirta ja Tasja Salin molemmat Helsingistä.

 

Hallituksen uusia varajäseniä ovat Sanna Huikuri Tampereelta ja Marianne Kettunen Turusta. Lisäksi varajäseninä jatkavat aiemmin varsinaisinakin jäseninä toimineet Laura Joutsamo ja Jari Hynynen Helsingistä.

 

Vuosikokous valitsi myös puheenjohtajat järjestön hallinnollisille jaostoille. Jari Hynynen jatkaa talousjaoston puheenjohtajana, keskustelupiirijaoston puheenjohtajaksi nousi helsinkiläinen Sasa Tkalcan, kehitysjaostoa johtaa Jarno P. Vastamäki Mäntästä ja tiedotusjaostoa Tuuli Kaskinen Turusta.

 

Kaikkiin Dodon hallituksen jäseniin ja jaostopuheenjohtajiin saa yhteyden sähköpostitse .