Haluatko ympäristövaikuttajaksi?

Ympäristövaikuttamisen perusteet -kurssit syksyllä 2005


Ympäristöjärjestö Dodo järjestää syksyn 2005 aikana sarjan Ympäristövaikuttamisen perusteet -kursseja. Kurssien tavoitteena on antaa osallistujille perustiedot ja ympäristökysymysten nykytilanteesta ja valmiudet yhteiskunnallisen vaikuttamisen eri muotoihin.


Ensimmäinen YVP-kurssi järjestettiin talvella 2003–2004, kaksi seuraavaa keväällä 2005. Ryhmille ovat olleet puhumassa mm. Satu Hassi, Anni Sinnemäki, Pentti Linkola, Sirpa Pietikäinen ja Sari Kuvaja.

Syksyn 2005 kurssit järjestetään Helsingissä, Jyväskylässä, Lahdessa ja Turussa. Kurssi on tiivis ja kestää neljä kuukautta (syys–joulukuu. Ohjelma koostuu ulkopuolisten asiantuntijoiden alustuksista ja niiden pohjalta käytävistä keskusteluista.


Kurssin aihepiirejä ovat mm.:

Ympäristövaikuttamisen eri tavat ja tasot

Ekologinen elämäntapa ja kuluttaminen

Ympäristöongelmien syyt, seuraukset ja ratkaisukeinot

Ympäristöfilosofia ja -etiikka

Yhteydenotot 31.8. mennessä: Jarkko Pihlajaniemi, puh. 044 368 8464, jarkko.pihlajaniemi [at] dodo.org


Takaisin uutiseen