Dodo-poikue havaittu Helsingissä

Lauantaina 16.7. Dodo juhli 10-vuotissyntymäpäiviään. Illallisten päätteeksi juhlallisen riehakas seurue vaelsi halki yöllisen kaupungin päätyen kauppatorille ja kohdaten siellä dodoemon poikasineen. Sydän syrjällään emo lähetti poikaset maailmalle vuosikymmenen aikana ansioituneiden dodolaisten mukana. Ansioituneiden dodolaisten tehtävänä on nyt lähettää poikaset matkaan sellaisista paikoista, joista dodopoikaset saavat mahdollisimman hyvän alun matkalleen. Tällä sivulla seurataan, mistä ja milloin dodonpoikaset lähtevät matkaan.Johanna Helmivirran poikanen ei vielä ole lähtenyt matkaan.


Simo Kyllösen pelokas poikanen uskaltautui veteen 6.8. klo 16.16 Kivinokan kärjestä Helsingissä. Sieltä se suuntasi kohti Arabiaa.


Harri Lammin poikanen loikkasi Helsingin Mätäojaan 18.7. klo 15.13 ja lähti uimaan tarmokkaasti kohti etelää.


Jepa Leväsvirran poikanen lähti laivasta Helsingin edustalla Puolimatkan saaren luona 17.7. klo 01.47.


Niko Lipsasen poikanen lähti Helsingin Hernesaaren rannasta 19.7. klo 12.32. Nikon mukaan suunta oli selvästi kohti Ursinin kalliota ja Merisatamaa.


Jarre Parkatin poikanen ei vielä ole lähtenyt matkaan.


Tasja Salinin poikanen lähti Helsingin Iso Mustasaaren ja Pikku Mustasaaren väliseltä sillalta 17.7. klo 01.56.


Johanna Sinkkosen poikanen lähti maailmalle 17.7. klo 7 Helsingin Hietaniemen uimarannalta.


Saara Tveitin poikanen lensi veteen Helsingin Vanhankaupunginlahden sillalta 18.7. klo 8.17.


Sami Wilkmanin poikanen vapautui 20.7. klo 11.07 Kökarin historiallisen fransiskaaniluostarin raunioiden lähettyviltä. Saaristomeren aaltoihin uineen poikasen suuntana oli Samin mukaan Gotlanti.


Dodonpoikaset ovat varsin kesyjä ja luottavaisia otuksia. Valitettavasti ne eivät muista ilmoitella emolleen, missä liikkuvat ja minne etenevät. Mikäli löydät dodonpoikasen, kerrothan emolle, mitä lapsukaiselle kuuluu ja mihin rannalle, ammeeseen tai suihkuun se on päätynyt! Poikasen löytäjille emo on luvannut messevän palkinnon: Dodo-t-paidan! Emon saat kiinni parhaiten sähköpostilla: emo [at] dodo.org.