Payday Loans UK

Ympäristöjärjestöjen ilmastotiedotushanke Ilmari on saanut WWF:n Pandapalkinnon. Toisen Pandapalkinnon sai metsien FSC-sertifioinnin edistämishanke.

Tänä vuonna 20 000 euron suuruinen Pandapalkinto jaetaan ympäristöjärjestöjen Ilmari-hankkeen ja Suomen FSC-yhdistyksen kesken.

Ilmarin avulla tehdään ilmastonmuutoksen vaikutuksia ja kestävää elämäntapaa tutuksi yläluokkalaisille ja lukiolaisille. Kouluja varten on valmisteltu opintomateriaalia ja ympäristöjärjestöjen ilmastolähettiläät ovat tehneet vuoden 2005 marraskuun loppuun mennessä jo yli 440 kouluvierailua eri puolilla Suomea. Ilmarin toteuttajat ovat ympäristöjärjestöt Dodo, Luonto-Liitto ja Maan Ystävät sekä Nuorten Akatemia. Toisen Pandapalkinnon ansaitsi Suomen FSC-yhdistys hyvän metsähoidon edistämisestä maassamme.

Valinnan tämänvuotisesta Pandapalkinnosta kaikkiaan 28 hakemuksen joukosta teki raati johon kuuluivat WWF:n suojelujohtaja Jari Luukkonen, hallintoneuvoston jäsen Heidi Andersson, hallituksen puheenjohtaja Jari Niemelä, pääsihteeri Timo Tanninen, talouspäällikkö Harri Lundelin sekä toimittaja Veikko Neuvonen. WWF:n Pandapalkintoa on jaettu vuodesta 1999 lähtien.