Sinustako ympäristövaikuttaja?

Haluatko tehdä jotain suurtä Kaipaako globaalien ympäristöongelmien ratkaiseminen juuri sinun panostasi? Jos vastaus on kyllä, hae Dodon Ympäristövaikuttamisen perusteet -kurssille!

Dodo järjestää kevään 2006 aikana suositun Ympäristövaikuttamisen perusteet -kurssin. Kurssin tavoitteena on antaa osallistujille perustiedot ja -valmiudet ympäristökysymysten nykytilanteesta ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen erilaisista muodoista.

Kurssin tapaamisissa kuullaan joka toisella kerralla vierailevaa alustajaa, joka johdattelee kurssilaiset omaan, ympäristövaikuttamista koskevaan aiheeseensa. Vuonna 2005 järjestetyn kurssin alustajina olivat esim. lakivaliokunnan pj Tuija Brax, Sirpa Pietikäinen ja Keskon kehitysjohtaja Jouko Kuisma. Lisäksi käytiin Tieteiden talossa järjestetyssä tilaisuudessa kuuntelemassa mm. Pentti Linkolaa ja Eero Paloheimoa. Joka toisella kerralla keskustellaan ryhmän kesken alustajan esittelemästä aiheesta ja esityksen herättämistä ajatuksista.

Kurssi järjestetään Helsingissä huhti- ja kesäkuun välillä. Alustus- ja keskustelutapaamisia on molempia viisi kertaa. Kurssin aihepiirejä:

* Johdanto ympäristövaikuttamiseen
* Ympäristöntila, ympäristötutkimus, ilmastonmuutos
* Ympäristövaikuttamisen eri tavat ja tasot
* Ekologinen elämäntapa ja kuluttaminen
* Ympäristöfilosofia

Hakemukset 24.3.2006 mennessä sähköpostilla:
sofia.tervola [at] dodo.org tai
jarkko.pihlajaniemi [at] dodo.org,
tai puhelimitse 044 368 8464/Jarkko.