Avoimet työpaikat huhtikuussa 2006

Dodon Ympäristöongelmat ratkaistaan kaupungeissa –hanke etsii kahta työntekijää ratkaisemaan globaaleja ympäristöongelmia. Hakuaika päättyy 7.4.2006.

Projektisuunnittelija

Sinä:
Rohkea ja aikaansaava. Osaat sparrata ja motivoida. Hahmotat helposti kokonaisuuksia ja kykenet vetämään yhteen toisten ajatuksia. Osaat kirjoittaa. Sinulla on projektikokemusta. Osaat laatia aikatauluja ja pitää ne. Olet projektin veturi.

Työsi:
Projektisuunnittelija tukee hankkeen projektiryhmän työskentelyä. Projektisuunnittelija kokoaa hankkeen tiedotusmateriaalin yhdessä Dodon innostuneiden ja idearikkaiden vapaaehtoisten kanssa. Tästä syystä tehtävä edellyttää ilta- ja viikonlopputyöskentelyä, josta sovitaan etukäteen. Tehtävä on osa-aikainen, kestää noin 2 kuukautta ja alkaa viimeistään 2.5.2006.

Tapahtumatuottaja

Sinä:
Saat asiat tapahtumaan. Pidät langat käsissäsi. Osaat organisoida, markkinoida ja tiedottaa. Tunnet ihmisiä. Osaat toimia monenlaisten yhteistyökumppanien kanssa. Saat tilaisuuden näkymään suurelle yleisölle. Olet sekä visionääri että toteuttaja.

Työsi:
Työskentelet yhdessä hankkeen projektiryhmän kanssa. Osallistut hankkeen kaksiosaisen, Helsingissä toteutettavan päätapahtuman suunnitteluun ja vastaat tapahtuman toteuttamisesta. Tehtävä on osa-aikainen ja kestää noin 3 kuukautta.

Vakuuta meidät. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen saara.tveit [at] dodo.org perjantaihin 7.4.2006 mennessä.
Lisätietoja antavat Aleksi Neuvonen, puh. 050-5344 241 tai Tuuli Kaskinen, puh. 050-514 9752.

****
Dodo on 10-vuotias suomalainen järjestö, joka näkee globaalit ympäristöongelmat ihmiskunnan tärkeimpänä haasteena juuri nyt. Dodo etsii ratkaisuja keskustelun kautta ja välttää tarpeettomia vastakkainasetteluja. Ympäristöongelmat ratkaistaan kaupungeissa on kaupungistumista ja globaaleja ympäristöongelmia käsittelevä hanke, joka konkretisoi kaupungistumisen syitä ja seurauksia. Erityistä huomiota kiinnitetään kehitysmaiden kaupungistumiseen.