Pyöräilevä ympäristökonferenssi 29.6. – 14.7.

Kansainvälinen liikkuva ympäristökonferenssi käynnistyi jälleen. Suomalaiset osallistujat lähtivät matkaan torstaina 29.6. Helsingistä. Osallistujien reitti kulkee laivalla ensin Suomenlahden yli, sitten Peipsijärven ympäri myötäpäivään. Retkelle osallistuu suomalaisia, venäläisiä ja virolaisia pyöräilijöitä, ja kilometrejä matkalta kertyy yhteensä 700.


IMEC 2006 on liikkuva ympäristökonferenssi, joka pyrkii tarjoamaan kestäviä ratkaisuja kaupunkien liikenneongelmiin. Teemaan liittyvät Pietarissa, Pihkovassa, Tartossa ja Tallinnassa järjestettävät keskustelutilaisuudet, joihin kootaan yhteen päättäjät, järjestöaktiivit ja liikennesuunnittelijat miettimään kaupunkinsa liikennesuunnittelun tulevaisuutta.


Viime vuonna liikkuva ympäristökonferenssi pyöräili Suomenlahden ympäri.


Yhteyshenkilö: Julia Lenkkeri, julia.lenkkeri [at] dodo.org, p. 044 567 9712