Piirit pyörivät

Dodon keskustelupiiritoiminta


Keskustelu sinänsä ei muuta mitään, mutta mikään ei muutu ilman keskustelua!

Keskustelupiirit ovat yksi Dodon vanhimmista ja keskeisimmistä toimintamuodoista. Keskustelu ympäristöasioista on tähdellistä, koska sen keinoin hahmotetaan asioiden nykytilaa, visioidaan parempaa maailmaa ja etsitään ongelmiin ratkaisuja.

Dodon keskustelupiireissä paneudutaan ympäristökysymyksiin tosissaan mutta viihtyisästi. Aiheet vaihtelevat, mutta yhteistä on pyrkimys ymmärryksen laajentamiseen ja uusiin oivalluksiin. Tämänhetkisten keskustelupiirien aiheina ovat muiden ohessa ympäristöfilosofia, kirjallisuuden luontokäsitykset ja kaupunkisuunnittelu

Keskustelupiirien tarkasta ohjelmasta päättävät osallistujat. Piirit saattavat keskustella luettujen kirjojen tai alustusten pohjalta tai sitten vapaasti tietystä teemasta. Joissakin piireissä keskustelu etenee järjestelmällisesti ja tavoitteellisesti, toisissa keskustellaan siitä mistä osanottajat kulloinkin ovat kiinnostuneita.

Mitä sinä voit tehdä?

Tule mukaan keskustelupiiriin! Kepissä oppii ja kokee paljon, ja lisäksi se on oivallinen väylä tutustua Dodon toimintaan ja Dodo-ihmisiin. Kepiesite tarkempine tietoineen ilmestyy syyskuussa.

Voit myös perustaa oman keskustelupiirin. Dodo järjestää elokuussa kepivetäjäkoulutusta, josta saat hyvät eväät ryhtyä vetämään omaa kepiä omalla tavallasi.


Lisätietoja: Mari Taskinen, puh. 050 357 8661 tai

Takaisin uutiseen