Kansainvälinen pyöräilykonferenssi

Tuulenviemää on tapahtuma pyörämatkailun puolesta. Kahden viikon aikana pyöräillään noin 700 kilometriä helsingistä ahvenanmaan kautta poriin. Matkan aikana on mahdollisuus nähdä suomen kauneinta saaristo ja rannikko maisemaa egologisesti polkypyörän selästä. Tuulenviemää pyörämatka alkaa Helsingistä 5.7.08 ja päättyy Poriin 20.7.08.

Majoitus tapahtuu teltoissa leirintäalueilla ja retkeily alueilla. Matkan hinta on 250 Eur, joka sisältää leirintäaluemaksut ja maksulla hankitaan aamiais ja iltaruoka tarpeet. Ruuan valmistus tapahtuu yhteisesti retkiläisten toimesta. Retkelle ei tule huoltoautoa, joten retkelle osallistujat kuljettavat kaikki retkivarusteensa itse.

Matkalle voi osallistua myös lyhyemmäksikin aikaa haluamalleen osuudelle. Tällöin päivän hinnaksi tulee 20 Eur.

Pyöräretken järjestivät suomalaiset, venäläiset ja kansalaisjärjestöt. Retken järjestäjinä toimivat Dodo ry, Helsingin Polkupyöräilijät ja Centre for Environmental Initiatives (Venäjä). Edellämainittujen järjestöjen organisoimilla pyöräretkellä on jo useamman vuoden perinne.

Pyörällä matkaaminen tarjoaa mahdollisuuden nähdä maisemat kiinnostavasta näkökulmasta ja tekee matkailusta ekologista.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 28.6.08 mennessä: Kristiina Aalto kaal[at]iki.fi

Edellisten vuosien IMEC retket