Urpon urbaanivaellus 2007

Jo Dodo-perinteeksi muodostunut Urpon urbaanivaellus lähtee tänä vuonna lauantaiaamuna 2. kesäkuuta klo 9.30 Turun rautatieasemalta. Päivän aikana kävellään kohti Naantalia, jossa vähän yli 20 kilometrin verkkaisen vaelluksen päätteeksi saunotaan.

Perinteiseen tapaan luvassa myös runsaasti kaupunkirakenteeseen, liikenteeseen ja kaupunkilaiseen elämäntapaan liittyvää keskustelua sekä hyviä huomioita lähiympäristöstä.

Ellet pääse mukaan heti aamulla, voit lähteä myöhemmin Turusta bussilla kohti Naantalia ja liittyä kävelyseurueeseen matkan varrelta. Olinpaikkamme saat selville alla olevasta matkapuhelinnumerosta. Varustaudu hyvin jalkinein ja juomapulloin, päivästä voi tulla hyvinkin kesäinen ja kaunis.

Lisätietoja ja tiedustelut kävelyseurueen kulloisestakin sijainnista:
Tea Tönnov, 044 5269073, etunimi.sukunimi(at)dodo.org.