Pauliina Jalonen valittiin Dodon uudeksi puheenjohtajaksi

Sunnuntaina 28.10. pidetty Dodo ry:n vuosikokous valitsi järjestön puheenjohtajaksi vuodelle 2008 maatalous- ja metsätieteiden maisteri Pauliina Jalosen. Jalonen on aiemmin toiminut Dodon hallituksen sihteerinä ja ollut keskeisessä roolissa Megapolis 2021 ja 2022 -tapahtumien toteuttajana.

Jalonen haluaa puheenjohtajakautensa aikana jatkaa Dodon virittämää keskustelua kaupunkilaisuudesta ja globaaleista ympäristöongelmista. Toimintavuosi 2008 huipentuu syksyllä 2008 pidettävään Megapolis 2023 -tapahtumaan, joka on jatkoa vuosina 2006 ja 2007 pidetyille Megapolis-tapahtumille.

”Dodon tavoitteena on problematisoida onnellisuuden ja materiaalisen elintason välistä yhteyttä ja esitellä keinoja, joilla globaalista kaupunkilaisesta elämäntavasta voidaan tehdä onnellista kohtuullisella luonnonvarojen kulutuksella. Lisäksi pyritään monipuolistamaan käsityksiä siitä, miten ihmiset kansalaisina ja kuluttajina voivat vaikuttaa ja olla osallisia”, Jalonen sanoo.

Vuosikokous valitsi Dodon varapuheenjohtajaksi aiemmin puheenjohtajana toimineen Aleksi Neuvosen ja sihteeriksi Johanna Lahdenperän. Hallituksen muut jäsenet ovat Outi Kuittinen, Antti Möller, Inari Penttilä ja Tea Tönnov. Hallituksen varajäseniksi valittiin Topias Sirén, Hanna Rusi ja Johanna Helmivirta.

Lisätietoja:
Pauliina Jalonen, pauliina.jalonen [at] dodo.org, puh. 040 848 8753