Haluatko ympäristövaikuttajaksi?

Dodo järjestää jälleen kevään 2008 aikana Ympäristövaikuttamisen perusteet -kurssin. Kurssin tavoitteena on syventää kurssilaisten kuvaa ympäristövaikuttamisesta, innoittaa keskustelua ja auttaa löytämään tapoja käytännön vaikuttamiseen.

Kevään 2008 kurssin kokoontumiset järjestetään Helsingissä keskiviikkoiltaisin maalis-toukokuun aikana. Ohjelma koostuu ulkopuolisista alustuksista, keskusteluista ja pienryhmätyöstä, joka tehdään ryhmän jäseniä kiinnostavasta aiheesta. Tähän mennessä alustajiksi ovat lupautuneet Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Hannu Penttilä, Ympäristöministeriön ylitarkastaja Henna Haapala, pitkän linjan ympäristötoimittaja Kari Rissa ja WWF:n Green Office –asiantuntija Mikko Kuiri. Kurssin onnistumisen edellytyksenä on, että kurssilaiset osallistuvat kaikille tapaamiskerroille.

Tänä vuonna Dodon teema on Onnelliset kaupungit, miten onnellisuus ja ekotehokkuus voidaan yhdistää kaupunkielämässä. Myös tätä tulemme pohtimaan kevään kurssilla.

Kurssi järjestetään nyt kahdeksatta kertaa. Viime vuoden kursseilla puhumassa olivat mm. Osmo Soininvaara, Pekka Sauri, Globe Hopen perustaja Seija Lukkala ja dokumenttiohjaaja John Webster.

Vapaamuotoiset hakemukset 29.2. mennessä sähköpostilla osoitteeseen mikko.italahti [at] dodo.org tai olli.alanen [at] dodo.org. Kerro hakemuksessasi lyhyesti miksi juuri sinä olisit hyvä valinta kurssille ja liitä mukaan yhteystietosi.

Tiedustelut sähköpostitse tai puhelimella:
Mikko Itälahti p.050 560 2393, Olli Alanen p.050 567 3546.