Dodo-keittiö ke 26.3.2008 Uudella ylioppilastalolla

Ajatuksiaan jakamassa ja keskustelemassa mm. Maija Sipilä, joka tekee väitöstutkimusta ”vihreistä” päätöksistä tutkien kuntalaisten osallistumisessa saatavan tiedon käyttöä kaupungin luontoalueita koskevassa suunnittelussa. Meiju Niskala pohtii kaupunkiympäristön käyttöä leikkisästi ja inspiroituneesti. Tiedossa siis vinkkejä siitä, kuinka kotikaupunkia voi hyödyntää ja käyttää huvipuistona!

Maija Sipilä: Kokemuksellinen tieto kaupunkisuunnittelussa
MMM Maija Sipilä kertoo väitöskirjatutkimuksestaan, jossa selvitetään kuntalaisten kokemusten hyödyntämistä kaupungin luontoalueiden suunnittelussa. Projektissa haetaan myös uusia työkaluja vihreän päätöksenteon tueksi.

Meiju Niskala: Kaupunki huvipuistona
Kuinka yksilö voi hyödyntää kaupunkitilan olemassa olevia mahdollisuuksia uusin ja luovin keinoin? Turun epävirallinen "kaupunkiemäntä" Meiju Niskala auttaa nyt helsinkiläisiä katsomaan ympärilleen uusin silmin.

Aleksi Neuvonen & Tuuli Kaskinen: Kokemuksia Euroopan reissulta
Parivaljakko matkusti Euroopan halki junalla ja havainnoi ahnaasti esimerkkejä erilaisista tavoista tuottaa onnellisuutta kaupungeissa. Reppu jupisee mm. Pariisin kaupunkipyöristä ja Andalusian tuulimyllyistä.

Tervetuloa mukaan! 
Ke 26.3. klo 18.00, Uusi ylioppilastalo, kokoushuone Caisa, B-rappu

Lisätietoja:
Antti Möller, , puh. 044 5455698