Dodo kiittää Megapoliksesta!

Megapolis 2023 -festivaali kokosi viikonloppuna Vanhalle ylioppilastalolle lähes 2000 ihmistä. Kymmenet puhujat, bändit, hienot visut ja uudet ajatukset saivat yleisön hurraamaan. Suurkiitos kaikille tekijöille, puhujille ja yhteistyökumppaneille. Ilman teitä Megapolis 2023 -festivaalia ei olisi ollut!

Megapolis 2023 -festivaalilla puhuttiin muun muassa siitä, millaiset paikat kaupungeissa on parhaita. Kuvassa Antti Möller haastattelee arkkitehti Aija Staffansia, historianprofesori Tuomas Heikkilää ja skeittari Deeli Kailaa. Lisää kuvia tapahtumasta löytyy Megapoliksen flickr-feedistä.

Ensi vuoden Megapoliksessa puhutaan kaupungeista ja ruuasta. Ohjelmaa ja kumppaneita aletaan kasata jo nyt. Kerro ideasi tai ilmoittaudu mukaan! Ota yhteyttä Dodon puheenjohtajaan, Pauliina Jaloseen: tai puh. 040 8488753.