Ympäristöongelmat ratkaistaan kaupungeissa

Suurlähettiläs Benjamin Bassin alustaa maanantaina 3.4. klo 17.00 alkaen Uuden ylioppilastalon Mannerheim-salissa

Ihmiskunnan kaupungistuminen tapahtuu nyt nopeiten Aasiassa. Suurkaupungit kasvavat hurjaa tahtia Kiinassa, Intiassa ja Kaakkois-Aasiassa. Kehitykseen liittyy luonnonvarojen kulutuksen nopea lisääntyminen liikenteen ja kulutuksen kasvaessa.

Miltä tämä kehitys näytää paikanpäällä? Tästä on kertomassa suurlähettiläs Benjamin Bassin, jonka asemapaikkona ovat viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikan olleet Bangkok, New Delhi ja Beijing, josta Bassin kotiutui vuoden 2005 lopulla. Benjamin Bassin on myös Rooman klubin jäsen.

Tilaisuus on osa Dodo ry:n Ympäristöongelmat ratkaistaan kaupungeissa -hanketta.

Lisätetoja:
Puheenjohtaja Aleksi Neuvonen
aleksi.neuvonen [at] dodo.org
p. 050 534 4241