Lippakioskista energiakioski. Pura huonot energiat hyväksi energiaksi!

Yleislatauspiste kännyköille, läppäreille, sähkömopoille ja -polkupyörille olisi sellainen sosiaalinenkin connection point(matalan kynnyksen paikka jutteluun) josta voisi syntyä kaikkea jännää. Töölönlahdella on moderneja jumppapaikkoja, esitettiin että jospa ne ei siksi kiinnosta että tuotettu energia ei mene mihinkään järkevään?
 
Aurinkopaneelien lisäksi Energiakioskiin tulisi sähköä tuottava kuntopyörä sekä sähköä tuottava nyrkkeilysäkki! Nyrkkeilysäkkiä mätkimällä pitäisi kännykän lataus onnistua. Suurempia tehoja saadaan aikaan ihmisruumiin suurimmilla lihaksilla polkien tai sitten aurinkopaneeleista. Paneeleita on tarkoitus laittaa sellainen määrä että mopojenkin lataus onnistuu ongelmitta.
 
– Läskit jotka palaa, pistää valot palamaan!
 
Energiamäärien havainnollistaminen on keskeinen tavoite. Energiakioskin hyödyllisyys on selvää, kännyköistä on aina akku loppu. Mutta monipuoliset näytöt tuovat havainnollisuuden mukaan. Energiamäärien ymmärtäminen kannustaa energiafiksuun kuluttamiseen. Greenpeacella on käytössä kesäfestareilla kuvan mukainen härveli. Kuulemma valtavan suosittu.
 
Mm. Pystygrilli on vapaana ei-elintarvikeaiheiseen toimintaan. Tästä jatketaan. Seuraava kokous 3.2. klo 18, lisätietoja