Parempaa kaupunkia Helsinkiin starttasi Dodon vuoden

Dodossa uskomme, että ympäristöongelmat ratkaistaan kaupungeissa, ja että niitä ratkovat ihmiset itse. Kaupunkilaisten osallistuminen kaupunkisuunnitteluun on osa tätä. Osallistamisesta onkin tullut päivän sana. Tilaisuudessa keskusteltiin kriittiseenkin sävyyn siitä, minkälainen osallistaminen ja osallistuminen on lopputuloksen kannalta vaikuttavinta ja miten parhaat ideat syntyvät. Mukaan keskusteluun oli kutsuttu Kaupunkisuunnitteluviraston vuorovaikutussuunnittelija Juha-Pekka Turunen, nuorten vaikuttamismahdollisuuksien edistäjä Inari Penttilä, N2 mainostoimiston Platta-hankkeessakin vaikuttanut Olli Siren sekä kaupunginvaltuutettu ja -aktivisti Otso Kivekäs.

Keskustelun jälkeen suunnitteluryhmät aloittivat uusien hankkeiden edistämisen. Tervetuloa tekemään Urbaaneja Asumismessuja, Onnellisia taloyhtiöitä, Parempaa Keski-Pasilaa sekä Energistä Helsinkiä. Kalenterista löydät tulevat tapaamisajat.