Sinsibere-äitienpäivälahja tuo rohkeutta Malin naisille

Sinsibere-äitienpäivälahja vahvistaa naisten asemaa ja toimeentuloa Malissa ja ilahduttaa hankelahjakortin saajaa Suomessa tai muualla. Minimilahjoitus 15 euroa.

Kortet kan fås också på svenska.

awa_traore_nettiin

”Nyt olen rohkeampi”

Awa Traoré opiskeli viime vuonna Sinsibere-hankkeen tuella kirjanpitoa ja johtamistaitoja. Koulutuksen jälkeen hän on opettanut taitojaan muille naisille kotikylässään Lénassa.

Malin maaseudulla naisten ei aina ole helppo saada ääntään kuuluviin. “Osuuskunnassa toimiminen on rohkaissut minua osallistumaan kyläni päätöksentekoon. Olen myös nähnyt, miten karitepähkinävoista saadut tulot ovat parantaneet naisten asemaa.” Awa Traoré kertoo.

Tämän Sinsibere-lahjan tuotto käytetään naisten perustaman osuuskunnan vahvistamiseen. Osuuskunnan naiset ovat luopuneet metsäkatoa kiihdyttävästä polttopuukaupasta ja siirtyneet valmistamaan karitepähkinävoita.

Paluupostissa kortti

Vastineeksi lahjoituksestasi lähetämme sinulle kauniin kortin, jossa Awa Traoré kertoo saavutuksistaan.

Voit valita seuraavista:

a) Kaksiosainen postikortti. Tutustu korttien kansikuviin ja sisälehteen.

b) Sähköpostin liitteenä lähetettävä hankelahja, jonka voi halutessaan tulostaa. Tekstit ja kuvat ovat samat kuin kortin sisälehdessä, mutta taitettu A4-kokoisen paperin muotoon.

 

Toimi näin!

– Tilaa lahja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen

– Kerro viestissä nimesi ja osoitteesi, mitä lahjoja haluat (kortti vai sähköinen lahja), ja mahdollinen kortin kansikuvatoive.

– Jos toivot että lähetämme kortin suoraan vastaanottajalle, ilmoita hänen nimensä, postiosoitteensa, oma tervehdyksesi, sekä kenet kirjaamme kortin lähettäjäksi.

– Saat tilinumeron ja maksuviitteen sähköpostilla (minimilahjoitus 15 eur). Laitamme kortin postiin 1 arkipäivän sisällä tilauksesta, tai toiveesi mukaan myöhemmin.

Lue, mitä Sinsibere-hankelahjoilla on jo saatu aikaan:

naisten lukutaitokoulutukset ja naisten johtajuuskykyjen vahvistaminen.

Äiteinpäivän lahjakampanjan toteuttaa Dodon Sinsibere-hankeryhmä

Lisätietoa Dodo ry:n Sinsibere-hankkeesta.

Tutustu myös Tany maitso -hankelahjaan, jolla tuetaan madagaskarialaisten pienviljelijöiden yhdistystoimintaa.

Keräysluvan Dodo ry:lle on myöntänyt Poliisihallituksen Arpajaishallinto 14.1.2014, koko maa Ahvenanmaata lukuunottamatta. Keräysluvan numero: 2020/2013/4395.