Ilahduta äitiä Tany Maitson aineettomalla lahjalla

Dodo ry:n Tany Maitso -hanke on tukenut pienviljelijöiden kyläyhdistyksiä puiden istuttamisessa, kyläkirjastojen perustamisessa, mehiläistenhoidossa sekä viljelytekniikoiden ja lukutaidon opiskelussa.

IMG_5804_pieni
”Kyläläiset, jotka eivät aikaisemmin ole kuuluneet yhdistykseen liittyvät, koska he huomaavat, että se kannattaa”, kertoo Kianjamiakatran kyläyhdistyksen puheenjohtaja Louisette Raoliherisoanjanahary Tolongoinan hankealueelta. Kyläyhdistystoiminnan vaikutukset Tany Maitson hankekylissä ovat vakuuttavat: lukutaitoisten määrä on kasvanut, ravitsemus kohentunut ja naisten vaikutusmahdollisuudet päätöksenteossa parantuneet. Raoliherisoanjanaharyn luotsaamana Kianjamiakatran tulevaisuus näyttää valoisalta. Yhdistys on vuokrannut viljelysmaata vuosiksi eteenpäin ja pidemmän tähtäimen tavoitteena on perustaa siemenkauppa kylään.

Louisette Raoliherisoanjanahary – tuttavallisesti Herisoa – äitinsä kanssa heidän kotinsa kynnyksellä Kianjamiakatrassa.

Tilataksesi aineettoman lahjan:

Lähetä viesti osoitteeseen . Mainitse, kuinka monta lahjaa haluat tilata ja osoite, johon lahjoituksestasi kertova kortti postitetaan. Saat vastausviestissä maksuohjeet.

Voimme lähettää kortin puolestasi suoraan lahjan saajalle. Jos haluat mukaan tervehdyksen, kerro se viestissäsi. Huomioithan, että mikäli haluat varmistaa lahjoituksesta kertovan kortin perille ehtimisen ennen äitienpäivää, tilaus on tehtävä keskiviikkoon 6.5. klo 15 mennessä.

 

Saatavilla on myös sähköinen kortti.

 

Lue lisää Tany Maitso –hankkeesta osoitteessa https://www.dodo.org/ryhmat/tany-maitso

Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/pages/Tany-maitso/134325743304466

 

Tutustu myös Sinsibere-hankelahjaan, jolla lisätään naisten vaikutusmahdollisuuksia Malissa.

***

 

 

Keräysluvan Dodo ry:lle on myöntänyt Poliisihallituksen Arpajaishallinto 14.1.2014

Nro: 2020/2013/4394

Toimeenpanoaika ja -alue: 14.1.2014 – 27.11.2015, koko maa Ahvenanmaata lukuunottamatta.

Kerätyt varat käytetään Tany maitso -hankkeen toimintaan.