Kääntämiseen etsitään vapaaehtoisia – Wanted: volunteers to do English versions

Kiinnostaako kääntäminen? Dodon nettisivuja uudistetaan parhaillaan ja samalla tehdään kaikista sivuista myös englanninkieliset versiot. Tule mukaan lyhyeen kokoukseen, jossa käymme käännettäviä pätkiä läpi. Tai voit myös vaan ottaa yhteyttä ja kertoa, mikä aihepiiri kiinnostaisi sinua?

Myös esimerkiksi uutiskirjeen tai some-viestinnän tekemiseen voi osallistua!

Ota yhteyttä: Elisa Niemi, , puh. 040 7233 868
Ti 2.6. klo 17.30 etäkokous: (Pyydä linkki Elisalta)

****

Dodo wants to have as much communication in English as possible so we are working on translations and preparing to make renewals to our webpage. Would you like to help in the process of writing English versions? Join us in the short meeting where we look at the bits that need to be worked on. Or you can just contact Elisa and tell which subjects you would find interesting?

You are also welcome to join us making the newsletter or social media communications. Just tell us what you’re interested!

Please contact: Elisa Niemi, , puh. 040 7233 868
Tue 2nd June 17.30 online meeting: (Ask the link from Elisa)