Dodo hakee graafisia osaajia – Dodo is looking for graphic designers

Onko sinulla graafista silmää ja osaat tuottaa graafisia sisältöjä? Tule Dodon mediatiimiin treenaamaan ja toteuttamaan kykyjäsi!

Dodolla on hieno, yhdessä ammattilaisten kanssa suunniteltu, visuaalinen ilme. Sen käyttö esimerkiksi erilaisten kampanjoiden ja sometempauksien yhteydessä kaipaa lisää suunnittelua. Käytämme Dodossa paljon Google Suite ohjelmia, sillä niin tiedostoja voidaan työstää yhdessä reaaliaikaisesti. Myös muiden graafisen suunnittelun ohjelmistojen osaamisesta on hyötyä tehtävässä. Kyseessä on vapaaehtoistyö, joten voit luonnollisesti itse päättää, kuinka paljon aikaa haluat käyttää.

Hae tehtävään mielellään mahdollisimman pian.
Lisätietoja: , puh. 040 7233 868


Do you have an eye for graphics and can you produce graphic design contents? Come to Dodo’s media team to train and make use of your talents!

Dodo has a great visual look designed in cooperation with professionals. Its use, for example, in connection with various campaigns and social media, needs more planning and ideas. At Dodo, we often use Google Suite programs, as the files can be worked on together in real time. The expertise of other graphical design software is also useful in the task. This is a volunteering position, so you can naturally decide yourself how much time you want to spend.

Please apply – the sooner the better!
More info: , tel. 040 7233 868