Dodo hakee tapahtuma-koordinaattoreita – Dodo is searching for event coordinators

Kiinnostaako sinua hauskat kaupunkitapahtumat, joissa on ekologinen näkökulma? Dodo etsii tapahtumakoordinaattoreita! Tänä vuonna uutena Dodon toimintaan tulee Kelluva puutarha Helsingissä ja Tampereella. Näiden kaupunkien lisäksi myös Oulussa ja Turussa järjestetään Urban Dinner -hävikki-illallisia, joiden yhteydessä pidetään erilaisia työpajoja ja asiantuntijakeskusteluja. Syksyllä järjestetään kaikkiin kaupunkeihin Kaikki käyttöön -tapahtumakiertue. Kaupunkiviljelyyn liittyen järjestämme monenlaisia kädet multaan -tapahtumia.

Dodo on pääosin vapaaehtoistyöhön perustuva järjestö. Halutessasi voit harjoitella kanssamme myös rahoitushakuihin osallistumista. Koordinaattorit voivat itse rajata työnkuvansa omaan ajankäyttöön sopivaksi. Tule mukaan saamaan arvokkaita ja hauskoja kokemuksia!

Hae tehtäviin mielellään mahdollisimman pian.


Are you interested in nice urban events with an ecological perspective? Dodo is looking for event coordinators!

New Dodo activities this year will be at least, Floating Gardens in Helsinki and Tampere. In addition to these cities, Urban Dinners will also be held in Oulu and Turku, with various workshops and expert discussions. Event tour Use it all will be held in all cities in the autumn and it concentrates on societal food discussion around waste food and resource efficiency. Dodo also organizes many hands-on urban gardening events.

Dodo is a volunteer-based organization. If you wish, you can also practice making funding applications with us. Coordinators can limit how much time they invest in the work. Come along to valuable and fun experiences!

Please apply – the sooner the better.