Työkokeiluun Dodolle!

Työkokeilussa Work for Earth -hankkeessa pääset tekemään vaikutustyötä viljelyalan hankkeessa, käytännön puutarhatöitä sekä olemaan mukana kehittämässä järjestöä.

Kiinnostaako sinua tutustua kehitys- ja vaikutustyöhön ympäristöjärjestössä? Hae työkokeiluun Dodolla!

Kolmen kuukauden mittainen työkokeilu koostuu kahdesta osasta. Heinäkuussa autat järjestön henkilöstöä, hallitusta ja aktiiveja innovatiivisessa porukassa rehevällä kaupunkiviljelmällä ja urbaanilla keitaalla, Kääntöpöydällä. Tehtäviisi kuuluu käytännön puutarhatyöt sekä monipuoliset hallinnolliset järjestötehtävät (suunnittelu, viestintä, verkostot jne.) ja ehdit tutustua valtakunnallisen järjestön toimintaan rauhassa. 

Toisessa vaiheessa saat kunnon kurkistuksen ympäristöjärjestön ympäristöhanketyöhön. Elo-syyskuussa työkokeilun pääpaino on Work for Earth -hankkeessa. Etsimme yhtäältä sekä kurssitoiminnasta ja viestinnästä että toisaalta tapahtumatuotannosta ja vaikuttamisesta kiinnostuneita työkokelaita. Merkitse mielellään jo hakemuksellesi kumpi sinua kiinnostaa enemmän. Work for Earth -puutarha- ja viljelyalan kehityshankkeen tavoitteena on kestävämpi työelämä kestävämmässä yhteiskunnassa. Vuoden fokuksessa on vaikuttaa erityisesti puutarhureiden talvityöttömyyteen. Osallistut myös vaativampiin suunnittelutehtäviin; esim. pohjoismainen yhteistyö ja rahoitushakemukset.

Hakeaksesi paikkaa sinun tulee olle työtön työnhakija. Vaatimuksena on joko suomen tai englannin hyvät kielitaidot. Olet mieluiten puutarhuri tai ainakin kiinnostunut kasveista, ja ympäristöasiat ovat sydäntäsi lähellä. Et pelkää pieniä raksahommia, hallinnollisia tehtäviä etkä uusien ihmisten tai ideoiden kanssa työskentelyä. Oma-aloitteisuus ja vastuullisuus plussaa. 

Työaika: 50%, heinä-elo-syys, 2022. Varauduthan työskentelemään myös iltaisin kurssien ja tapahtumien aikaan!   

Työpaikan osoite: Veturitallinkuja G-rappu, Pasilan vanhat veturitallit. Paikallaolo välttämätöntä. Kunnioitamme turvallisemman tilan periaatteita. 

Yhteystiedot: Tea Auramo, Work for Earth -hankkeen projektipäällikkö puh. 0400497140. Tavoitettavissa puhelimitse ke 18.5. ja 1.6. klo 17-18. Muina aikoina työkokeiluhakemuksen tai mahdolliset kysymykset voi toimittaa meille sähköpostitse osoitteeseen .