HarFest 9.9.2023

HarFest juliste. 9.9.2023. Kääntöpöytä
Visuaalinen ilme: Lille Santanen

Tervetuloa juhlistamaan HarFest sadonkorjuujuhlaa ja Kasvusta Muutokseen-hanketta Kääntöpöydän kaupunkiviljelykeskukseen Pasilan vanhoille veturitalleille, lauantaina 9.9. klo 12-22. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

Kasvusta Muutokseen on Dodon pilottiprojekti, jonka keskiössä on ruokajärjestelmät, aktivismi ja toimijuus. Se on suunnattu alle 30-vuotiaille ja koostuu vierailuista, työpajoista ja muista tapahtumista, joissa yhdistyy sosiaalisen oikeudenmukaisuuden kysymykset, ruokajärjestelmät, kaupunkitila ja aktivismi. Lisää infoa hankkeesta.

Tule tekemään tapahtumaa, ilmottaudu tästä vapaaehtoiseksi!
Noudatamme tapahtumassa turvallisemman tilan periaatteita.
Lisätietoja: HarFest 2023 Facebook tapahtumassa.

12 Avoimet talkoot, sadonkorjausta, kokkailua ja dekoilua
14-21 Ratapihavisio näyttely & ideointi
14- Pyöräpajan pieni pyöräverstas
14-15 ja 17-18 Kasvusta muutokseen hankkeen silkkipainantatyöpaja
14-18 Vaatteidenvaihtajaiset
15 Debt for Climate työpaja
15 DIY-pizzeria
16:45 Tesito
Myynnissä Kääntöpöydän omien mehiläisten hunajaa

15 Etanavalaat
16 Silent Fountain
17 Ciao Babes
18 Aatos Ketvel
19 Milloin
20 Lyyti
21 Yalla Collective

Veturitallinkujan päässä eteläisen kääntöpöydän päälle rakennettu kasvihuone ja ulkolava, Pasilan vanhoilla Veturitalleilla. Tulijoita pyydetään huomioimaan Kääntöpöydän olevan turvallisempi tila, johon kaikki voivat kokea olevansa tervetulleita. Saavutettavuustiedot. Karttalinkki.

Tapahtumapaikka ei ole esteetön. Kasvihuoneeseen ja terassille on liikuteltava itse tehty ramppi. Lähin täysin esteetön WC on kauppakeskus Triplan sisällä, aivan Veturitien sisäänkäynnin vieressä maantasokerroksessa. (Etäisyys 350 m Dodolta)