Uusia vastuuhenkilöitä Dodossa

Dodon ulkoisen tiedotuksen vastaavaksi on valittu Ninni Kähkönen, KTM. Ninni on toiminut Dodossa eri tehtävissä vuodesta 1997, mm. mainososaston vastaavana sekä hallituksessa rahastonhoitajana.

Tiedottajan tehtävänä on toimia koordinaattorina, joka välittää tietoa Dodon projektien sekä muun toiminnan tapahtumista sekä verkkosivuille että mediaan.

Karoliina Loikkanen, fil. yo on vastikään palannut Saksasta vaihto-opiskelun jälkeen ja tarttui välittömästi innolla Drontin päätoimittajan työhön. Karoliina kokoaa ympärilleen osaavan ja hanakan toimituksen, joka saattaa maailmaan kaksi muhkeaa Dronttia vuodessa.

Markus Nevalainen, papereita vaille valmis KTM Tampereelta, toimii puolipäiväisenä energiakampanjan koordinaattorina. Hänen tehtäviinsä kuuluu mm. yhteydenpito eri yhteistyötahoihin sekä energiakampanjaan liittyvän tiedottamisen ja tilaisuuksien koordinointi.

Miia Armila-Paalasmaa, KTM, on tuorein Dodon vastuuhenkilöistä. Hän koordinoi Luomukori-projektin kartoittajien työtä ja kerää heidän toimittamansa materiaalin Luomukorin verkkosivuille kaiken kansan käytettäväksi. Miia työskentelee Rahoitustarkastuksen tiedotuksessa vastuualueinaan sekä lehdistöyhteydet että verkkoviestintä.