Dodo 6v-bileet 17.7.

Juhlissa on pienimuotoista ohjelmaa: tanssia, antiikin kisat, juhlapuheita puiston amfiteatterissa – juhlahummailua unohtamatta! Jokainen tulija kantaa kortensa kekoon niin juhlajuomien kuin –ruokien taholla, lintu tuo kakun. Juhlinta alkaa kello 17 ja jatkuu niin myöhään kuin juhlijoita riittää. Kekkereille ovat tulleita sekä uudet että vanhat dodolaiset ja näiden kaverit sekä muut asiasta kiinnostuneet, mm. Dodon yhteistyökumppanit. Alppipuisto sijaitsee Helsingin Alppilassa junaradan vieressä, 5 min. kävelymatkan päässä Pasilan asemalta, josta sinne löytää seuraamalla raiteiden viertä kulkevaa kevyen liikenteen väylää raiteiden itäpuolella kulkien kohti etelää ja keskustaa. Puiston tunnistaa lammesta ja suihkulähteistä sekä puista. Keskustasta puistoon löytää vastaavasti seuraamalla radan itäpuoleista kevyen liikenteen väylää pohjoista kohti. Julkisista kaikkein likimmälle tuovat bussit 23 ja 69 sekä sporat 3B ja 3T.
TERVETULOA!

Lisätietoja: Aleksi Neuvonen