Suomen WWF uudisti verkkosivunsa

Suomen WWF:n uudet nettisivut on avattu osoitteessa http://www.wwf.fi. Sivusto tarjoaa laajan ympäristötietopaketin ja vaikutusmahdollisuuksia.

Uusien Internet-sivujen ulkoasu vastaa WWF:n kansainvälistä graafista linjaa, ja sivujen tarjonnan ja jäsentelyn lähtökohtana ovat käyttäjien tarpeet ja toiveet. Sivut ovat myös interaktiiviset.

”WWF:n sivuilta voi löytää niin uutisia ympäristöasioista kuin laajan tausta-aineiston esimerkiksi uhanalaisista eläimistä, meristä, metsistä ja ilmastonmuutoksesta”, WWF:n viestintäpäällikkö Päivi Rosqvist sanoo.

Uudet kotisivut ovat myös edellisiä interaktiivisemmat. Sivujen kautta voi esimerkiksi lähettää sähköisiä postikortteja tai testata ympäristötietojaan. ”Tarkoituksena on myös lisätä ihmisten vaikutusmahdollisuuksia tarjoamalla Interetin kautta mahdollisuus osallistua WWF:n kotimaisiin ja kansainvälisiin kampanjoihin, joita syksyn aikana käynnistyy kaksi”, Rosqvist sanoo.