Seaid-urbaanivaellus 13.7. Helsingin niemen ympäri

Ohjelmassa reitin varrella rakennustaiteen, vastaantulijoiden ja maisemien ihmettelyä, keskustelua Helsingin rantojen tulevaisuudesta sekä muista kiinnostavista asioista.

Kokoontuminen Talin huipun meren puoleisella reunalla (Helsingin seudun puhelinluettelu sivu 51, karttaruutu 80-79) kello 10, josta lähdetään kulkemaan ensin Espoon kautta Tarvaspäähän ja sitten Munkkiniemen, Meilahden, Hietaniemen, Ruoholahden, Hernesaaren, Kaivopuiston, Kauppatorin, Katajanokan, Kruununhaan, Merihaan, Sörnäisten ja Hermannin rannan kautta Helsingin ensimmäiselle perustamispaikalle Vanhaankaupunkiin. Reitin pituus noin 35 kilometriä.

Mukaan voi liittyä myös osaksi matkaa.

Vaellus on ilmainen eikä sille tarvitse etukäteen ilmoittautua. Tänäkin vuonna tärkeintä ovat hauskanpito ja hyvät keskustelut sekä tietysti eväät. Vauhdissa pysyy mukana normaalilla ja jopa heikommallakin kunnolla halutessaan vaikka koko matkan.

Tarkemmat tiedustelut: Aleksi Neuvonen