Dodon Kuvapankkiprojekti etsii projektisihteeriä

Dodo ry on suomalainen vuonna 1995 perustettu ympäristöjärjestö. Kuvapankkiprojekti on ulkoministeriön kehitysyhteistyöosaston tuella vuosina 2003-2004 toteutettava projekti, jonka tarkoituksena on tarjota voittoa tavoittelemattomien yleishyödyllisten järjestöjen käyttöön veloituksetta kuvamateriaalia Internetissä toimivan kuvapankin kautta. Projekti on alkanut vuonna 2003 ja se jatkuu kesään 2004 saakka.


Projektiin haetaan projektisihteeriä, jonka tehtäviin kuuluvat:


1) Projektin koordinointi ja hallinto
2) Yhteistyöverkoston luominen
3) Kuvatoimittajien rekrytointi
4) Markkinoinnin suunnittelu ja toteutuksen koordinointi


Tehtävään valittavalta henkilöltä odotetaan:


– Hyvää organisointikykyä
– Järjestökentän tuntemusta
– Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
– Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa


Kuvankäsittelytaidot, markkinointikokemus ja tekijänoikeuslainsäädännön tuntemus katsotaan hakijalle eduiksi.  
 
Työsuhde alkaa mahdollisimman pian. Työ on puolipäiväistä (20 tuntia viikossa) ja se kestää sopimuksen mukaan joko touko- tai kesäkuun loppuun. Työpisteenä toimii Dodon toimisto Helsingissä. Palkka on puolipäivätyöstä 850 euroa kuukaudessa. Sopimuksen mukaan työ voidaan suorittaa myös lyhyemmässä ajassa kokopäiväisenä.